Rècord de participació al Concurs de Narració Curta de Santa Coloma de Farners

Activitats complementàries

A la categoria d'adults s'hi han presentat 153 narracions

El passat dijous 23 de maig va tenir lloc l'acte de lliurament de premis del 16è Concurs de Narració Curta de Santa Coloma de Farners. L'acte va tenir lloc a l'Auditori de la capital de la Selva, que va omplir de gom a gom un públic entusiasta que no es va voler perdre la cerimònia.

Com cada any, en primer lloc es van lliurar els premis a les narracions guanyadores de les categories escolars, presentades per alumnes dels centres escolars de Santa Coloma de Farners. Al final es van entregar els guardons de la categoria de majors de 18 anys, a la qual s'havien presentat 153 narracions procedents de tot el domini lingüístic català. El guanyador a la millor narració va ser Carles Castell Puig, amb el relat "Curiositats", i el guanyador a la millor narració local va ser Josep Pitarch Pujol, amb "Talent".

Durant l'acte hi va haver l'actuació de la coral Veus de Neus i també es van entregar els premis del 17è Concurs de Música de Cambra, organitzat per l'Escola Municipal de Música Josep Carbó. A més, els assistents van poder participar en un concurs sobre música i literatura per mitjà dels mòbils.

El Concurs de Narració Curta l'organitza el Centre Municipal d'Educació en col·laboració amb el Servei de Catala de la Selva i Santa Coloma de Farners, i pretén animar els colomencs joves i no tan joves a escriure i millorar les seves habilitats d'expressió escrita, així com posar la ciutat en el calendari de premis que s'organitzen cada any en el marc del domini lingüístic català.

Vols compartir aquesta notícia?