Màgia, llengua i gastronomia omplen la Casa de la Paraula

Cursos de català

Un centenar de persones participen de la festa

Com ja és tradició cada any per aquestes dates, la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners ha acollit aquest dimecres, dia 5, la festa de final de curs de l’Escola d’Adults Municipal i el Servei de Català de la Selva. Enguany, l’acte més destacat ha estat l’actuació del Mag Juanola, que amb la seva intervenció ha fet gaudir el prop d’un centenar de persones que omplien la sala gran de la Casa de la Paraula. Entre els assistents hi havia alumnes dels cursos de català, persones que han pres part en el programa de Voluntariat per la llengua tant a Santa Coloma com a altres municipis de la comarca, així com alumnes d’altres cursos que s’imparteixen a l’Escola d’Adults.

Entre aquests darrers hi havia les persones que han assistit al taller de ceràmica de l’Escola i que han protagonitzat una exposició de ceràmica amb els treballs fets al llarg del curs, que ha quedat instal·lada a la sala del primer pis.

La festa ha acabat amb un tast de la Cuina del Món, gràcies a la participació de tots els alumnes que han elaborat un plat perquè tothom en pogués fer la degustació. Aquest ha estat el moment en què, amb el plat a les mans, uns i altres han pogut entaular conversa i fer realitat l’eslògan del programa de VxL: “Quan parles fas màgia.”

La festa ha estat organitzada pel Centre Municipal d'Educació i el Servei de Català de la Selva i Santa Coloma de Farners.

Vols compartir aquesta notícia?