Una visita al Museu del Suro tanca les activitats fora de l'aula dels cursos de Palafrugell

Activitats complementàries

La visita guiada permet conèixer el passat de la vila i com l'ha anat configurant fins a l'actualitat. 

Altres activitats que s'han fet, més enllà dels cursos, han estat diversos clubs de lectura fàcil (Frankenstein i Onada de calor); la participació en entrevistes a la ràdio; la visita a l'exposició "Quan parles fas màgia", a l'entorn del Voluntariat per la Llengua; l'assistència a l'espectacle "Històries del terrat" amb Alícia Molina i Òscar Igual, com a activitat de Sant Jordi; una ruta Josep Pla a Cap Roig, i diverses visites a la biblioteca i al mercat. Totes aquestes activitats són possibles gràcies a la col·laboració amb el Centre Municipal d'Educació, la Biblioteca de Palafrugell, Ràdio Palafrugell i la Fundació Josep Pla i s'emmarquen en el que anomenem activitats fora de l'aula, que han de permetre als estudiants practicar la llengua fora de les aules.

Un altre element que permet practicar fora de l'aula és el Voluntariat per la Llengua (VxL), que en aquest curs ha mobilitzat prop de 20 parelles, i les pràctiques lingüístiques en què els alumnes, sols, visiten l'Institut Català del Suro, l'Arxiu Municipal i diversos comerços, que també col·laboren amb l'Oficina de Català.

A banda dels cursos, l'Oficina de Català ha promogut la campanya "21 dies. Provem-ho en català", ha participat a la festa comarcal de celebració dels 20 anys de VxL, ha treballat amb establiments de joguines per a la campanya "Tot joc" i  ha assessorat Creu Roja per a l'organització d'un curs de nivell A1.

Vols compartir aquesta notícia?